Ahogy mar Makktalanito tarsam jelezte, erdekes dolgok kerulnek szoba egy olyan tarsasagban, ahol sok ember van jelen, es nagyjabol fiuk. Mit is csinal 6 fiu mikor eppen a varos egyik sarkabol a masikba 45 percen keresztul setal /buszozik..... peldaul erdekes vilagunk problemairol beszelnek.

 Biztos forrasokbol tudom, hogy sokan (vagy legalabbis egy paran) szoktak felnotteknek szant internetes oldalakon "keresgelni" erdekes dolgokat, es sokszor csak "veletlenul" talalnak ra ilyenekre mint peldaul az "animal sex"-nek nevezett erdekes foglalkozasra. Nos ezeken a kepeken, vagy inkabb filmeken neha azt lehet latni, hogy egy femeie odaoson a szegeny calhoz es elkezdi simogatni a futyijet (vagyis a lonak a faszat, hogy szekely olvasoink is ertsek). Az erdekes ebben az egeszben nem az hogy egy noszemely ilyen tettre szanja el magat, hanem az hogy a lo ettol izgalomba jon.

Na most kerdem en toletek, kedves yack olvasok (es itt inkabb a ferfi olvasoktol kerdezem, de a holgyek is valaszolhatnak); Mi lenne ha mindez forditva lenne?? Ha egy kis poni lo odaosonna hozzad es a kis pataival labdaidhoz nyulna, es simogatni kezdene kakaskadat? Felalnae?

 

 A masik amirol beszelni szeretnek az mar mindenkit erint (kiveve a vegetarianusokat, akiket ez a dolog kivaltkepp boldogga fogja tenni). 

Az emberek nagyobb resze szereti a csirket, vagy a csirke eredetu eteleket. Ugye a falusi ember egy reggel felkel ,kimegy a kertbe es levag egy tyukot , hogy aztan kesobb azt megegye....es ezt a kis szegeny csibe vegig kell nezze, ahogyan az edesanyjat peldaul elraboljak tolle es megolik.

 Ujbol jon a kerdes: Mi lenne ha egy szep napon minden megfordulna, es ahogy kilepsz a hazbol, megjelenik elotted 3 orias tyuk, es szepen megfognanak, megolnenek es mondjuk egy finom kis etelt csinalnanak beloled? Felrertes ne legyen, nem vagyok vegetarianus es nem a csirkeket akarom vedeni, csak elgondolkodtato az egesz.

Esetleg szellemes leves illetve etel neveket varok kommentekbe, amit majd adhatnanak az orias tyukok a finom emberhusibol keszult eledelnek.

Hamarosan ujbol jelentkezek, viszlat!  

A bejegyzés trackback címe:

https://yack.blog.hu/api/trackback/id/tr31417221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Makktalanito 2009.09.30. 09:38:57

"Buzi Dezso felcsinalt" =)

l.isti 2009.10.03. 22:25:02

bar posztirasi lehetosegem nincs, ajanlok innen bukarestbol egy balladat a kedves szerkesztoknek es olvasoknak... magasszintu roman nyelvtudas szuksegeltetik:
www.youtube.com/watch?v=QdBQ4BEpMzQ
remelm errol majd keszul egy poszt is... szerintem megeri...

egy masik videot is mellekelek ide, kis kacagas a kacagasrol:))
www.youtube.com/watch?v=p32OC97aNqc

udvozlom a szerkesztoket:P
süti beállítások módosítása